Για το καλό μας !

1604

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές καλούνται οι ψηφοφόροι να εκλέξουν ανθρώπους που θα πάρουν στα χέρια τους την τύχη του τόπου. Αυτό για τους πολλούς φαντάζει δύσκολο, όμως είναι πανεύκολο αν αναλογιστούμε κάποια πράγματα.

Έχουμε ήδη δοκιμασμένους υποψηφίους, όπως η κα Σοφίας Μαυρίδου, στη θέση της Αντιπεριφέρειας Πιερίας. Θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι τα 13 χρόνια φοίτησης της κας Μαυρίδου στην τοπική αυτοδιοίκηση, η δράση και η δυναμική της παρουσία συνετέλεσαν στην δημιουργία ενός έμπειρου, δυναμικού και αποτελεσματικού χαρακτήρα που είναι εχέγγυα για την περαιτέρω αποδοτική της δράση.

Στη 13χρονη διαδρομή της στην Αντιπεριφέρεια απέδειξε πως η δυναμική της παρέμβαση δεν άφηνε άλυτο κανένα πρόβλημα των πολιτών. Βέβαια, σ’ αυτό συνετέλεσε και η άριστη νομική της κατάρτιση που σε συνδυασμό με την παρεμβατική της ικανότητα δημιουργούσε πάντοτε το επιθυμητό για τους πολίτες.

Αυτή η συσσώρευση εμπειρίας της στα διοικητικά αποτελεί το πλέον αξιόπιστο στοιχείο της αξίας της.

Η Σοφία Μαυρίδου με την αφοσίωσή της στην προσφορά στον τόπο απέδειξε περίτρανα ότι είναι μια από εμάς, κοντά σε εμάς και για εμάς.

Αυτά τα στοιχεία της αναγνωρισιμότητας και της αποδοχής πιστοποιούν πως πρέπει να την κρατήσουμε και να συνεχίσουμε μαζί της.

Την δύναμη την έχουμε, ας την καταστίσει η ψήφος μας τιμονιέρη της Πιερίας.

Για το καλό μας !