Τα 5 ξεχωριστά χαρακτηριστικά που έχουν τα ρολόγια Casio

1425

Η Σακίρα μπορεί να σνομπάρει τα ρολόγια Casio, εμείς όμως έχουμε διαφορετική άποψη για αυτά. Η Casio ιδρύθηκε το 1946, και από τότε αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brands. Με περισσότερες από 7 δεκαετίες στο ιστορικό της, έχει τελειοποιήσει την τέχνη της κατασκευής των ρολογιών.

Τι το ξεχωριστό όμως έχουν τα ρολόγια αυτά; Γιατί αξίζει να τα προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας; Ας δούμε την απάντηση παρακάτω.

Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής

Ένα ρολόι Casio είναι ειδικά κατασκευασμένο για να σας συντροφεύσει για πολλά χρόνια. Μάλιστα, θεωρείται από τις πιο ανθεκτικές επιλογές της αγοράς, ενώ έχει φορεθεί ακόμη και από αστροναύτες. Ένα παράδειγμα ενός ιδιαίτερα ανθεκτικού κομματιού αποτελεί το Casio G Shock H2Hub. Αντέχει έως και 100 μέτρα κάτω από το νερό, μπορεί να διατηρήσει την άρτια κατασκευή του ακόμη και από πτώση 10 μέτρων, ενώ η μπαταρία του έχει διάρκεια ζωής 10 έτη.

Υπάρχει ένα ρολόι Casio για κάθε περίσταση

Ωστόσο, τα ρολόγια αυτά δεν είναι μόνο για τις πιο αθλητικές στιγμές. Υπάρχουν πολλές συλλογές κατάλληλες για κάθε περίσταση. Η G Shock αποτελεί την πιο ανθεκτική συλλογή, με ψηφιακές και αναλογικές επιλογές, κατάλληλες για εξορμήσεις και αμέτρητες περιπέτειες. Από την άλλη, η Dress line-up προσφέρει αποτελεί την απάντηση για όλες τις επίσημες περιστάσεις. Οι γυναίκες πάλι, θα αγαπήσουν τις μοδάτες και λειτουργικές προτάσεις της σειράς Baby-G.

Τα αγαπούν οι celebrities

Σε περίπτωση που παρακολουθείτε τα fashion trends, αλλά και τις στυλιστικές επιλογές των διαφόρων celebrities, θα έχετε ήδη παρατηρήσει την αγάπη που έχουν αρκετοί στα ρολόγια Casio. Ο Bill Gates, ο Justin Bieber, o Eminem, ο Bradley Cooper έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον μια φορά να φορούν ένα ρολόι του brand.

Ιδιαίτερα οικονομική τιμή

Αυτό όμως που κάνει την Casio να ξεχωρίζει είναι οι εξαιρετικά χαμηλές τις τιμές. Παρά την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, οι τιμές τους ξεκινούν από τα 50 ευρώ περίπου. Ωστόσο, δε θα πρέπει να συγχέεται η χαμηλή τιμή με την χαμηλή ποιότητα. Κάθε κομμάτι έχει κατασκευαστεί με ανθεκτικά υλικά κατασκευής, ενώ την ίδια στιγμή διαθέτει εύχρηστο design, και μεγάλη ακρίβεια ώρας.

Αδιάβροχες επιλογές

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως μπορούν να σας συντροφεύσουν σε διάφορες αθλητικές στιγμές. Για τον λόγο αυτό, πολλά μοντέλα έχουν και έναν συγκεκριμένο αριθμό στεγανότητας. Κάθε ρολόι που μπορεί να έρθει άφοβα σε επαφή με το νερό φέρει έναν από τους παρακάτω βαθμούς:

  • 3 ATM ή 30m: Το ρολόι είναι ανθεκτικό σε τυχαία επαφή με νερό.
  • 5 ATM ή 50m: Το ρολόι μπορεί να έρθει σε επαφή με νερό κατά το πλύσιμο των χεριών, σε περίπτωση έντονης βροχής, ή ακόμη και με κρύο ντους, πάντοτε όμως χωρίς πίεση.
  • 10 ATM ή 100m: Το ρολόι είναι αδιάβροχο στο μπάνιο ή το ντους, καθώς και στο χαλαρό κολύμπι στη θάλασσα.
  • 20 ATM ή 200m: Το ρολόι είναι πλήρως αδιάβροχο, ενώ είναι κατάλληλο και για κολύμπι, καθώς και για ελεύθερη κατάδυση. Γενικότερα, τα ρολόγια που έχουν στεγανότητα πάνω από 20 ATM είναι γνωστά και ως καταδυτικά.

Είτε αναζητάτε ένα οικονομικό ρολόι, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε περιορισμούς στην ποιότητα, είτε μια αθλητική επιλογή, είτε επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα ρολόι με όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε στην καθημερινότητα σας, η Casio έχει να σας προτείνει το κατάλληλο. Εσείς θα τα προτιμούσατε;