Πως να Κάνετε το Ξενοδοχείο σας Καλύτερο, τους Καλοκαιρινούς μήνες

202

Τα ξενοδοχεία, είναι μια από τις σημαντικές αλλά και πιο σύνθετες επιχειρήσεις που μπορεί να δουλέψει κανείς. Είναι μια επιχείρηση, που χρειάζεται πολύ προσοχή αλλά και καλή δουλειά για να μπορεί να εξελίσσεται και να πάει μπροστά. Σε περίπτωση που εργάζεστε ή έχετε στην κατοχή σας μια τέτοια επιχείρηση, είναι σημαντικό να θέλετε να την κάνετε καλύτερη και όσο πιο γνωστή γίνεται.

Μια εποχή κατά την οποία τα ξενοδοχεία, έχουν μεγαλύτερη κίνηση σε σχέση με τον υπόλοιπο χρόνο, είναι το καλοκαίρι και ιδιαίτερα ο Αύγουστος, μιας και ο περισσότερος κόσμος επιλέγει αυτές τις ημέρες για την άδεια του.

Έτσι λοιπόν, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε όσες αλλαγές θέλετε στο ξενοδοχείο σας, ώστε να το κάνετε να μοιάζει όσο πιο καλοκαιρινό και υπέροχο γίνεται. Αν αναρωτιέστε ποιές είναι οι αλλαγές που μπορείτε να κάνετε, είστε στο σωστό σημείο.

Παρακάτω θα βρείτε τις 3 πιο σημαντικές αλλαγές που μπορούν να κάνουν το ξενοδοχείο σας καλύτερο τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

  1. Φροντίστε τον χώρο της πισίνας

Για αρχή, σε περίπτωση που το ξενοδοχείο σας έχει εξωτερικό χώρο πισίνας, θα ήταν καλό να φροντίσετε να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο οι περισσότεροι επισκέπτες θα θέλουν να την επισκέπτονται και να απολαμβάνουν μια δροσερή βουτιά. Έτσι λοιπόν, πέρα από το τυπικό καθάρισμα της πισίνας, φροντιστε να εξοπλήσετε τον χώρο με καλοκαιρινές ομπρέλες που θα προσφέρουν σκίαση αλλά και με ξαπλώστρες από το ombreles.gr. Επίσης μπορείτε να ανοίξετε έναν χώρο σαν μικρό μπαρ, δίπλα στην πισίνα, στο οποίο ο καθένας θα μπορεί να απολαύσει έναν καφέ ή ένα δροσερό κοκτειλ. Έτσι ο καθένας, θα μπορεί μετά το μπάνιο του να απολαμβάνει έναν δροσερό καφέ στον χώρο του ξενοδοχείου, με όλες τις ανέσεις.

  1. Φροντίστε για το πρωινό

Το δεύτερο βήμα που μπορείτε να κάνετε για αυτό το καλοκαίρι, και όχι μόνο, είναι να φροντίσετε για το πρωινό που παρέχετε στους πελάτες σας. Καλό θα ήταν αν το πρωινό συμπεριλαμβάνεται στην αρχική τιμή, καθώς αυτός πάντα είναι ένας παραπάνω λόγος για να σας επιλέξει κάποιος. Το πρωινό, ιδιαίτερο το καλοκαίρι πρέπει να είναι ελαφρύ αλλά παράλληλα δυναμωτικό. Φροντίστε να περιέχει καφέ, φρούτα αλλά και μερικά νόστιμα γλυκίσματα που θα κάνουν την ημέρα των φιλοξενούμενων να ξεκινήσει νόστιμα και όμορφα. Σαφώς θα ήταν υπέρ σας, να ρωτήσετε για τυχόν αλλεργίες σε τροφές πριν σερβίρεται το πρωινό.

  1. Καθαριότητα το Α και το Ω

Το τρίτο αλλά πολύ σημαντικό που θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή είναι η καθαριότητα του χώρου. Η καθαριότητα είναι το Α και το Ω, για ένα ξενοδοχείο και καθορίζει την επισκεψιμότητά του σε μεγάλο επίπεδο. Φροντίστε όχι μόνο την καθαριότητα του χώρου πριν έρθει ο επισκέπτης, αλλά και καθημερινά, κάντε την διαφορά. Προσπαθήστε να αλλάζετε πετσέτες και σεντόνια καθημερινά αλλά και να έχετε στο νου σας την καθαριότητα του μπάνιου αλλά και του πατώματος. Με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα ξεχωρίσετε και θα παρατηρήσετε πως όλο και μεγαλύτερος αριθμός πελατών θα σας προτιμήσει.